Flighton Academy Tipsar

Utbilda dig själv

Att utbilda sig själv är något vi upplever vara underskattat, idag finns det en uppsjö av böcker, hemsidor, youtubeklipp, dokumentärer som rör de flesta ämnen/affärsområden. Vill du lära dig bygga en hemsida krävs det inte många googlesökningar innan du finner en steg för steg guide om hur du verkställer dina ambitioner. Det spelar ingen roll om du redan pluggar till säg ”spelutvecklare” genom att självstudera via bloggar, titta på turtorials med mera ökar du din förståelse till ämnet. En annan viktig aspekt många inte tänker på är ens egna välmående samt grundinställning till utmaningarna vi ställs inför. Din mentala inställning speglar på resultat för oavsett vad du gör. Med det sagt vill vi lista två böcker vi tror alla skulle må bra av att läsa.

Utbilda dig själv

Tänk Rätt Bli Framgångsrik – Napoleon Hill

En av de bäst säljande böckerna genom tiderna.

Framgång

Boken är skriven av en författare vid namn Napoleon Hill, han var en amerikan som levde mellan 1883 och 1970. Napoleon vigde sitt liv åt att hjälpa andra att lyckas. Vilket gjorde honom själv lika framgångsrik, han skrev flera böcker inom samma tema. Tänk Rätt Bli Framgångsrik har sålts i över 100 miljoner exemplar runt om i världen. Boken är väldigt läsvärd och givande. Denna bok bör var man och kvinna ha i bokhyllan.

Rich Dad Poor Dad – Robert Kiyosaki

Boken har sållts i över 11 miljoner exemplar.

Rich dad poor dad

Boken är skriven av Robert Kiyosaki som på ett mycket enkelt och intressant sätt lyfter de brister vi ser i skolsystemet idag. Kunskaperna man får från denna bok tillämpar sig till alla människor oavsett drömmar och ambitioner. Boken beskriver på ett lekfullt sätt hur du ska skärpa ditt affärssinne, boken ändrar även din inställning till dina pengar och tillgångar. Även detta är en bok vi anser man bör ha läst ut minst en gång.